Weekend Kirtan Samagam- Friday, 12 Feb 2010


Waheguru Ji Ka Khalsa Waheguru Ji Ki Fateh!

Sangat Ji,

Naam Simran Samagam for this weekend-12th February is in Bur Dubai .

Details are as follows:

Time 8:00-11:00AM

Location Flat No-601, ANDLUS Plaza 4 , Bur Dubai, Dubai

Landmarks include  behind Mankhool Id Gah, Savoy Park Hotel Apartment and Silver Sands2

Click here for directions

Contact Details-

Prabtar Singh -050-5882563, Tarlok Singh – 050-2932236 & 04-3257116

All sangat is cordially invited and requested to be on time to have full laha.

UAE Sikhs

2 thoughts on “Weekend Kirtan Samagam- Friday, 12 Feb 2010

  1. Du har nå altså en meny som oigrnrseaer innhold etter:Tid – Arkiv og Siste innleggTaksonomi – Kategori (Systematisk gruppering)Folksonomi – Emneord (Assosiering)Fordelen med å ha disse fire, er at man kan velge den organisering som passer best til egen måte å strukturere tanker/kunnskap på og at det gir et inntrykk av orden. Ulempen er kanskje at det kan virke kjedelig og i sin motsetning til orden: forvirrende – for den visuelle leser.Selv bruker jeg Blogger.com mest til daglig, og savner en automatisert kategorisering som f.eks. min Wordpess-blogg har. I dag er jeg tvunget til å bruke emneord som kategorisering, og eventuelt hente inn en sky fra eksterne kilder. Det siste har jeg ikke gjordt, nettopp fordi som du nevner at jeg synes de er lite estetiske. Det beste jeg har funnet til nå, og som jeg har plassert litt lenger ned på Diginalet (bloggen min) er: Jiglu.com, hvor jeg kan klikke meg videre til en pop-up som viser: Tag map (sky)Topics (poster)People (navn i poster)Links (aktive lenker)De tre siste har alle indeksert søkemotor (alfabet og tal), den siste via dato. En av grunnene til at jeg liker Blogger.com er at de åpner for enklere bruk av multimediale innslag, både i meny og i poster (tar jeg feil?). Jeg er selv en visuell leser, og orienterer meg også bedre hvis det er bruk av ikoner, bilder etc. Jeg synes det er kronglete i WordPress (tar jeg feil?). Mye er smak og behag og vane, og det er ikke så lett å få i både pose og sekk.c”,)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s